Over Ons

Het verhaal achter Kip Online

Als jonge ondernemers weten wij dat met het op tafel zetten van een goede en verse maaltijd vaak veel tijd is gemoeid. Niet alleen de tijd die nodig is voor de bereiding, maar ook de tijd om bij alle speciaalzaken jouw verse producten in te slaan.

Met dat in het achterhoofd is Kip Online in het leven geroepen. Een webshop waarbij je vandaag kip bestelt en deze morgen vers voor jou klaar ligt op de door jou opgegeven locatie: Landsmeer of Weesp.

Kip Online is opgericht door drie vrienden die elkaar kennen sinds hun jeugd. Hoewel ze verschillende levenspaden volgden, kruisten hun wegen telkens weer opnieuw. Samenwerken was iets dat al langer borrelde, waarmee konden ze de krachten bundelen?
Ze wilden iets anders. Iets puurs en iets gemakkelijks voor de consument. Na vele brainstormsessies kwam Kip Online tot stand.
Vanwege corona kwam deze samenwerking in een snelvaart terecht om zo de consument nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wat in eerste instantie begon als mooie gemaksservice onder familie, vrienden en kennissen heeft uiteindelijk geresulteerd in een online versshop met twee Pick Up Points. Wat ons betreft een fijn concept: het gemak van online shoppen zonder het fysieke contact helemaal te verliezen.

We zijn ondernemend, enthousiast en bruisen van de nieuwe ideeën en energie. 
Zo zullen wij naast kip ook andere (vlees)producten aanbieden. Blijf ons dus vooral in de gaten houden.

Motto & Kernwaarden

Ons motto is om mensen van verse en eerlijke kip te laten genieten, zonder dat het hen klauwen vol geld kost.
Bovendien willen wij gemak bieden aan onze klanten, door producten online te bestellen, zonder dat deze de versheid verliezen.

Wij hopen iedereen in ons enthousiasme en gemak mee te kunnen nemen”